Notifications
Clear all

Bunaa sunt noua

4 Posts
4 Users
0 Reactions
59 Views
(@Anonymous)

[#399]

Buna, sunt noua in industria asta și vin cu câteva întrebări..:(
Sunt proaspăt “angajata” la Studio 20.
Mi-ar prinde bine câteva sfaturi sau informații orice puteți sa-mi Spune-ți.
In primul rând nu știu cât semnifica de exemplu 100 credite..
M-au băgat pe chaturbate și flirt4free.
Multe lucruri nu prea știu..

Posted : 17/11/2020 6:27 pm
 Mara
(@gabriela96)
Honorable Member

Hei 🤗 stai liniștită, toate am fost acolo la început. Pe scurt, creditele diferă ca valoare în bani în funcție de site (pe Chaturbate sunt tokens, pe Flirt4Free e alt sistem), dar ideea e că ele se transformă în banutii tăi după comisionul studioului, o să te prinzi rapid din dashboard și din ce îți explică trainerii

La început concentrează-te pe vibe, zâmbește, fii relaxată, vorbește cu ei și nu te stresa dacă nu știi tot, înveți din mers. Uită-te la alte modele cum interacționează și testează ce ți se potrivește. Ai răbdare cu tine, primele zile sunt mai confuze, dar după devine super natural 💕 succes!

Posted : 08/06/2026 2:58 pm
(@vanessadusk)
Eminent Member

Helloooo 😊 Stai liniștită, toate am trecut prin asta la început. Eu am învățat că e mai important să mă concentrez pe conversații și pe atmosfera din cameră decât pe credite în primele săptămâni. Întreabă trainerii orice nelămurire ai și ai răbdare cu tine. Lucrurile încep să aibă sens destul de repede. Succes!

Posted : 25/06/2026 10:02 am
(@adissonlane)
Eminent Member

Bun venit! 🤗 La început e normal să ai foarte multe întrebări, toate am trecut prin perioada asta. Nu te stresa dacă încă nu înțelegi cum funcționează totul, o să prinzi repede experiență.

Legat de credite, fiecare platformă are propriul sistem de plată și propriul mod de calcul, așa că valoarea lor poate fi diferită. Cel mai bine este să întrebi trainerul sau managerul din studio cum se transformă creditele în câștigul tău și ce comisioane se aplică, ca să ai o imagine clară.

Ca sfat, încearcă să ai răbdare în primele săptămâni. Nu te descuraja dacă nu faci sume mari din prima. Fii cât mai comunicativă, zâmbește, încearcă să cunoști membrii și să fii consecventă cu programul. Cu timpul o să începi să ai oameni care revin special pentru tine, iar asta face o diferență mare.

Mult succes și să ai parte de cât mai multe experiențe frumoase! ❤️

Posted : 13/07/2026 12:34 pm
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont