Bună, fetelor! 😊 Am văzut că apar foarte des întrebări despre studiouri și recomandări, așa că m-am gândit să deschid acest subiect.
Eu lucrez la Studio20 de mai mulți ani și, din experiența mea, alegerea studioului este unul dintre cele mai importante lucruri la început. Pentru mine au contat seriozitatea, suportul oferit, transparența și faptul că am avut mereu la cine să apelez atunci când am avut nevoie de ajutor.
Cred că, înainte de a lua o decizie, merită să puneți cât mai multe întrebări, să vă interesați de condițiile de lucru și să alegeți un studio în care vă simțiți în siguranță și respectate.
Sunt curioasă și de experiențele voastre. După ce criterii v-ați ales studioul și ce sfat ați da unei fete care este la început?
Sunt total de acord. 😊 Și eu cred că suportul face o diferență enormă, mai ales la început, când sunt foarte multe lucruri de învățat. Un procent care sună bine sau un studio care arată frumos nu înseamnă neapărat că vei avea și cea mai bună experiență. Eu aș pune pe primele locuri transparența, trainingul, oamenii cu care lucrezi și seriozitatea în ceea ce privește plățile. Dacă simți că poți pune orice întrebare fără să fii judecată și primești ajutor atunci când ai nevoie, deja este un semn foarte bun. ❤️
Eu aș pune pe primul loc seriozitatea și transparența. 😊 La început contează mult să știi exact care sunt condițiile, procentul, programul și ce suport primești, nu doar să auzi promisiuni despre câștiguri. Pentru mine a contat foarte mult și atmosfera din echipă, pentru că atunci când ești la început ai nevoie să poți întreba orice fără să te simți judecată.
Cred că cel mai bun sfat este să mergeți la mai multe interviuri, să puneți toate întrebările și să alegeți locul în care vă simțiți cel mai confortabil. ❤️
Eu una am ales destul de mult după atmosfera din studio și după cât de mult suport am simțit că primesc. Pentru mine a contat să pot pune întrebări fără să mă simt judecată și să știu că am pe cine să mă bazez când apare o problemă. Dacă ești la început, eu zic să întrebi absolut tot ce te interesează înainte să alegi și, dacă poți, să mergi personal la câteva interviuri ca să vezi unde te simți cel mai bine.