Make-up artist stud...

Notifications
Clear all

Make-up artist studio

7 Posts
4 Users
0 Reactions
5 Views
(@Anonymous)

[#754]

Buna, fetelor ! Vreau sa urmez un curs de make-up și pentru început ma gândeam sa ma angajez intr-un studio, sa machiez modelele. Ce părere aveți ? Multumesc ?

Posted : 29/12/2021 3:29 pm
(@patriciap)
Reputable Member

O idee foarte buna, eu am prietene care au facut cursul de make-up de la Ema Uta - cam piperat la pret in comparatie cu altele, dar chiar inveti foarte multe chestii de la ea 😀

Posted : 06/01/2022 10:25 am
(@Anonymous)

Și eu am auzit de Ema ca e cam scumpă, dar machiază foarte frumos ! Îți multumesc pentru răspuns, m-as baga la make-up la un studio. Cred ca in vremurile astea e bătaie pe locurile din studio-uri :))))

Posted : 07/01/2022 10:14 am
(@patriciap)
Reputable Member

Nu stiu daca e bataie pe locurile de make-up neaparat, dar poti sa incerci, e plina Romania de studiouri asa ca e aproape imposibil sa nu gasesti pe cineva care sa aiba nevoie. Succes! :*

Posted : 07/01/2022 10:46 am
(@carolineskyler)
Estimable Member

E o idee buna. Adica ai nevoie sa pleci de undeva si la studio e un inceput foarte bun. Poti sa experimentezi cu mai multe stiluri etc.

Posted : 07/01/2022 12:22 pm
(@Anonymous)

Fetelor, multumesc pentru răspunsuri ! Revin cu vesti ! ?

Posted : 10/01/2022 11:50 am
 Mara
(@gabriela96)
Honorable Member

Super idee, te incurajez cu tot dragul! E super sa lucrezi ca make-up artist intr-un studio, mai ales daca vei lucra cu modele creative, asa vei ajunge sa faci niste look-uri absolut speciale. Succes!

Posted : 27/02/2026 11:23 am
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont