Etichetat: modele de videochat, studio videochat, videochat
- Acest subiect are 11 răspunsuri, 10 opinii și a fost actualizat ultima dată acum 2 ani, 6 luni de
Daria Constantin.
-
AutorMesaje
-
Salut,
Va scriu pentru a va cere parerea si voua, celor care aveti mai multa experienta in acest domeniu. Voi cat timp stati online – 100 de ore sau 80? Sincer, e cam obositor sa stau 100 de ore, dar am observat o crestere a traficului de cand am inceput sa stau mai mult… Insa ma gandesc ca fac si unele sacrificii – timp limitat pentru familie si prieteni, nu mai apuc sa merg la sala la fel de des ca inainte… Nu stiu ce sa spun, sunt indecisa, asadar va cer si voua parerea – 100 de ore online sau 80?Sincer si eu ma gandeam la chestia asta. Pana acum faceam 100 de ore, dar nu stiu daca mai pot tine pasul pentru ca efectiv nu mai am timp de nimic. Daca trec pe 80 de ore mi-a venit ideea sa aduc totusi ceva nou pt asta, ceva diferit, daca tot o sa stau mai putin.
Eu – 80. Imi plac banii, dar nici nu vreau sa nu mai apuc sa ma bucur de ei pentru ca nu mai am timp de nimic altceva. Fac suficienti bani si sunt multumita asa!
Malina
100 de ore pe saptamana???
Pe perioada, adica in 2 saptamani 🙂
Eu sincer atat am stat inca de cand m-am apucat de videochat- 100h. E greu la inceput pentru ca e destul d emult, dar mi-am facut un program si l-am urmat fara sa ma abat, iar acum imi este foarte usor. E foarte important sa stai cat mai mult online la inceput. Pentru mine a contat si m-a ajutat foarte mult( membrii care intra la ore diferite, membrii care intra la inceput de tura si tot ei intra si la sfarsit etc). Recomand sa iti faci un program de stat online, chiar daca nu vei sta 100h.
Hello, toata treaba este cu dus si cu intors. Desigur, atunci cand petreci mai mult timp online o sa observi ca faci mai multi bani, deoarece membrii se invata cu tine acolo mai tot timpul. Dar in acelasi timp nu iti lasa absolut deloc timp liber :))). Ai o zi libera pe saptamana pe care cel mai probabil o dormi. Poti sa jonglezi cu cele doua, spre exemplu o perioada sa faci 100 de ore si o perioada sa faci 80 de ore. Echilibrul este cel mai important!
Si eu fac asa, alternez, depinde de perioada anului, de evenimente, etc. De ex in Decembrie m-am straduit sa stau cat mai mult, dar luna aceasta de obicei scade traficul, asa ca nu ar face mare diferenta.
Hey! Eu stau 100 de ore. E greu intradevar, dar castigurile parca-s altele si traficul la fel. Am incercat sa schimb pe 80 si mi s-a dus traficul de tot.
Nu as crede ca la 100 h dai acelasi randament si radiezi ca si in cele 80 h.. Munca calitativa aduce castiguri generoase. (acum depinde de fiecare persoana in parte)
Hello, stiu ca e obositor dar eu merg pe premiza the more you work the more money you get. Asa ca sincer mi se pare ca tine strict de tine!
Hello! E important sa stai mai mult, mai ales la inceput, ca sa iti faci o baza de membrii si sa cauti notorietate pe site. Dupa 3 ani de chat eu imi mai adaptez numarul de ore online si in functie de nevoi si planuri, dar la inceput 100% trebuie sa stai macar 100 sa faci bani.
-
AutorMesaje