Buna la mine la studio s-a dat start la un nou concurs unde in 3 luni de vechime primesti 3000 de dolari bonus pentru interventii de infrumusetare ori pentru o vacanta oriunde in lume. Voi ce ziceti ca ar fi bine sa aleg?
Buna, totul depinde doar de tine sa stii. Daca iti doresti sa iti faci ceva estetic, go for it. Daca esti multumita de felul in care arati alege excursie. Oricum o dai tot iesi bine.
In locul tau, chit ca sunt baiat, as alege sa merg intr-o vacanta. Stiu ca este mai greu acum sa calatoresti in momentul de fata, dar sper ca aceasta situatie nu o sa fie la infinit iar o vacanta reprezinta o ocazie de a trai niste momente extraordinare.
Buna! Hmm… cred ca depinde si de ce iti doresti tu. Dar eu personal as alege vacanta. Cum vremurile sunt asa nesigure prefer sa vad cat mai mult din lumea asta!
Hello, eu sincer as merge cu vacanta pentru ca nu am nevoie de nici o interventie asa ca banuiesc ca ramane la latitudinea ta daca vrei sa iti faci vreo imbunatatire sau vrei o super vacanta 😛 Succes