Cât de greu a fost ...

Notifications
Clear all

Cât de greu a fost să înțelegeți că succesul cere muncă reală?

3 Posts
3 Users
0 Reactions
2 Views
 Mara
(@gabriela96)
Honorable Member
Topic starter

[#1807]

Hei, fetelor! Sunt curioasă cum a fost pentru voi începutul în videochat și cum v-ați adaptat la ideea că, deși se pot câștiga bani foarte buni, lucrurile nu se întâmplă peste noapte. Recunosc că la început aveam impresia că totul va fi ușor și că voi face sume mari imediat, dar realitatea mi-a arătat că e nevoie de muncă, răbdare, disciplină și o atitudine pozitivă constantă. Ce v-a motivat să mergeți mai departe, chiar și atunci când rezultatele nu veneau imediat?

Posted : 06/05/2025 7:28 pm
(@ginamence)
Reputable Member

La inceput si eu credeam ca totul se intampla rapid, dar am realizat repede ca e nevoie de consecventa si rabdare. Ce m-a motivat? Gandul ca fiecare zi e un pas inainte si ca pot construi ceva stabil pe termen lung 😍

Posted : 06/05/2025 7:29 pm
(@evellineclair)

La început și eu am crezut că totul va fi ușor, dar mi-am dat repede seama că e mult mai mult decât să fii doar drăguță în fața camerei. Primele luni au fost provocatoare ... puține tipsuri, puține conversații, și multă frustrare. Ce m-a făcut să merg mai departe a fost dorința de independență financiară și faptul că am început să mă tratez pe mine ca pe un brand. Am învățat să fiu disciplinată, să-mi cunosc publicul și să nu mă dau bătută după o zi proastă. Cu timpul, rezultatele au început să apară. E un job ca oricare altul, dar succesul vine doar dacă îl tratezi serios.

Posted : 22/10/2025 5:25 pm
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?