Hey, fetelor :* voi in ce anume investiti banii castigati? Eu ma gandeam sa investesc in imobiliare, dar astept sa vad si alte perspective din partea voastra. Multumesc, va pup!
Buna, eu imi doresc sa investesc intr-un mic business personal. Ma gandeam sa fac niste cursuri de mani/pedi cu gel/oja semipermanenta si sa deschid un mini salon. Spor!
Eu încerc să le împart. 😊 O parte merg în economii, o parte îi investesc în mine (cursuri, vacanțe, lucruri care îmi fac viața mai ușoară), iar pe termen lung și eu mă gândesc la imobiliare. Mi se pare una dintre cele mai sigure investiții, dar cred că este important să nu te grăbești și să alegi momentul potrivit. ❤️
Eu încerc să împart banii. 😊 O parte o pun deoparte ca economii, o parte o investesc în mine (cursuri, îngrijire, lucruri care mă ajută în activitate), iar dacă rămâne ceva, mă gândesc și la investiții pe termen lung. Imobiliarele mi se par o idee bună dacă ai deja un fond de rezervă și nu te grăbești. Important este să nu cheltui tot ce câștigi și să ai un plan pentru viitor.