Notifications
Clear all

incasari mici dupa 7 luni

3 Posts
3 Users
0 Reactions
49 Views
(@Anonymous)

[#1865]

Bună, fetelor! Vin si eu sici cu o nedumerire in speranța ca poate ma lămuriți voi. Sunt la un studio de 7 luni si am constant încasari sub 1500$ pe perioada. Având in vedere ca fac jumătate cu studioul, abia imi ajung banii sa trăiesc, nici atât sa pun deoparte. Lucrez doar pe Livejasmin, cam 90 100 de ore pe perioada,muncesc in weekend,fac tot ce mi se spune de catre studio dar nu vad îmbunătățiri. Credeți ca e timpul sa plec?Sau ar fi mai bine sa mai aștept? Mulțumesc!

Posted : 08/06/2026 2:57 pm
(@adissonlane)
Active Member

Bună! Eu lucrez pe site-uri de freemium și, sincer, după 7 luni cred că ar trebui să analizezi puțin situația. Dacă ai 90-100 de ore pe perioadă, lucrezi și în weekend, aplici sfaturile studioului și tot nu vezi o evoluție, problema s-ar putea să nu fie neapărat la tine.LiveJasmin este o platformă diferită față de freemium și nu funcționează pentru toată lumea. Sunt fete care se descurcă mult mai bine pe site-uri cu trafic mare de freemium decât pe platformele premium.În loc să pleci direct, eu aș cere o analiză concretă de la studio: ce anume consideră că trebuie îmbunătățit, ce strategie au pentru creșterea încasărilor și ce rezultate realiste îți pot promite. Dacă primești doar sfaturi generale și după 7 luni nu există progres, poate merită să iei în calcul și alte variante.Până la urmă, timpul investit trebuie să se reflecte și în venituri. Dacă muncești constant și nu reușești să ajungi la câștigurile de care ai nevoie, e normal să te întrebi dacă mediul în care lucrezi este cel potrivit pentru tine

Posted : 24/06/2026 5:42 pm
(@misshanight)
Active Member

Eu am fost într-o situație asemănătoare și mi-am dat seama că nu e suficient doar să muncești multe ore. Dacă după 7 luni încasările sunt tot acolo, aș avea o discuție serioasă cu studioul și aș întreba ce strategie au pentru ca eu să cresc. Dacă răspunsurile sunt vagi sau nu se schimbă nimic, eu aș începe să mă uit și la alte opțiuni.

Posted : 15/07/2026 10:00 am
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont