Vreau sa impartasim aici toate site-urile unde o sa gasim reduceri de Black-Friday, poate ne gasim ceva frumos si ieftin
Eu am gasit asa:
Wildfashion - pana la 90% reducere
Shein - pana la 90% reducere
Sevensins - pana la 70% reducere
Multumesc pentru recomandari. Am gasit foarte multe lenjerii pe shein la preturi wow. Ma voi uita si peste celelalte site-uri.
Sunt reduceri de pana la 90%.. o sa dureze putin pana ajung in tara dar merita asteptarea! Abia astept sa fac un shopping frenzy de vro 10 milioane
O sa ma uit si eu pe Shein pentru ca personal Sevensins msi WildFashion m-au dezamagit de fiecare data cand am dat comanda. Chestiile de pe Sevensins mi se par mult prea scumpe pentru ce ofera, iar cele de pe WildFashion sunt ultimele... Eu o sa ma mai uit pe eMag si English Home (o sa aiba 25% reducere de BF) pentru chestii cu care sa-mi decorez camera 😀
Eu deja am cheltuit 8 mil dar cred ca mai fac o comanda ca am uitat sa iau unele lucruri
Sa inceapa reducerile, fetelor! Abia astept sa imi cumpar lenjerii sexy pentru tot anul.
Ura, ziua cea mare a venit e momentul sa cumparam 🤩
Eu mi-am luat o gramada de lucruri faine ! Inca mai sper ca se vor ieftinii si pe 29 😍
Sper sa vina acuma un nou val de reduceri pe 29 Noiembrie
Shein e cel mai bun, au avut super reduceri si inca mai au.. va puteti uita acolo
Da, Shein e super bun! Mi-am luat si eu recent multe hainute de acolo si inca mai sunt reduceri !
Vedeti pe answear.. am vazut si acolo super oferte care inca mai sunt valabile