Cum faceți față momentelor de burnout? Uneori simt că nu mai am energie pentru nimic
Când simt că mă apropii de burnout, iau o pauză scurtă pentru a mă deconecta complet. Uneori, o zi liberă sau chiar câteva ore de relaxare fac minuni. De asemenea, încerc să îmi diversific rutina și să nu mă forțez prea mult. E important să-ți asculți corpul și mintea!
Îmi iau pauze scurte, mă relaxez și fac ceva ce îmi place. E important să îți acorzi timp pentru tine și să te deconectezi complet, chiar și pentru puțin timp.
Când simt că mă apropii de burnout, iau o pauză reală, mă deconectez complet de la muncă, dorm mai mult, ies în natură sau fac ceva care mă relaxează. E ușor să uiți de tine, dar am învățat că fără echilibru, nu pot oferi energie nici în fața camerei. Prioritizez odihna și îmi amintesc de ce am început.
Off, te inteleg asa de bine! Cand simt ca nu mai am baterie deloc, primul lucru pe care incerc sa-l fac e sa iau o pauza mica, sa respir un pic.Apoi, incerc sa nu le mai fac pe toate odata, ci sa ma concentrez doar pe ce e musai si sa las restul pentru mai tarziu. E super important sa iti faci timp si pentru ceva ce iti place tie, oricat de putin, si sa te odihnesti suficient, ca altfel e jale.
Si nu uita, e ok sa mai vorbesti cu cineva despre cum te simti, chiar ajuta! Ai grija de tine, da?