Cum facem față burn...

Notifications
Clear all

Cum facem față burnout-ului?

5 Posts
5 Users
0 Reactions
2 Views
(@ginamence)
Reputable Member
Topic starter

[#1702]

Cum faceți față momentelor de burnout? Uneori simt că nu mai am energie pentru nimic

Posted : 27/08/2024 1:02 pm
(@sophiel)
Reputable Member

Când simt că mă apropii de burnout, iau o pauză scurtă pentru a mă deconecta complet. Uneori, o zi liberă sau chiar câteva ore de relaxare fac minuni. De asemenea, încerc să îmi diversific rutina și să nu mă forțez prea mult. E important să-ți asculți corpul și mintea!

Posted : 29/08/2024 3:37 pm
(@kiara)
Reputable Member

Îmi iau pauze scurte, mă relaxez și fac ceva ce îmi place. E important să îți acorzi timp pentru tine și să te deconectezi complet, chiar și pentru puțin timp.

Posted : 29/08/2024 3:37 pm
 Mara
(@gabriela96)
Honorable Member

Când simt că mă apropii de burnout, iau o pauză reală, mă deconectez complet de la muncă, dorm mai mult, ies în natură sau fac ceva care mă relaxează. E ușor să uiți de tine, dar am învățat că fără echilibru, nu pot oferi energie nici în fața camerei. Prioritizez odihna și îmi amintesc de ce am început.

Posted : 20/05/2025 3:22 pm
(@evellineclair)
Reputable Member

Off, te inteleg asa de bine! Cand simt ca nu mai am baterie deloc, primul lucru pe care incerc sa-l fac e sa iau o pauza mica, sa respir un pic.Apoi, incerc sa nu le mai fac pe toate odata, ci sa ma concentrez doar pe ce e musai si sa las restul pentru mai tarziu. E super important sa iti faci timp si pentru ceva ce iti place tie, oricat de putin, si sa te odihnesti suficient, ca altfel e jale.

Si nu uita, e ok sa mai vorbesti cu cineva despre cum te simti, chiar ajuta! Ai grija de tine, da?

Posted : 20/05/2025 3:27 pm
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont