Promovare pe Social...

Notifications
Clear all

Promovare pe Social Media

9 Posts
7 Users
0 Reactions
3 Views
(@sophiel)
Reputable Member
Topic starter

[#1506]

Buna tuturor! Fetelor, voi pe ce retea sociala va promovati cel mai bine? Mie mi-a scazut engagementul pentru postarile pe Twitter in ultima vreme. Ori membrii mei s-au mutat pe alte platforme, ori postarile mele nu mai sunt la fel de vizibile. Cum fac sa le readuc la normal? Multumesc pentru ajutor.

Posted : 04/11/2023 7:20 am
(@ginamence)
Reputable Member

Incearca si pe Instagram, Reddit si TikTok. Trebuie sa functioneze una din ele!

Posted : 16/11/2023 7:54 am
(@lollagodiva)
Noble Member

Cred ca cel mai bine merge acuma TikTok-ul dar trebuie sa-ti faci cont pe subnise.. o sa-ti baneze contul daca specifici ceva legat de videochat pe TikTok

Posted : 17/11/2023 12:49 pm
 Sara
(@sara)
Estimable Member

Eu ti-as sugera sa te focusezi tot pe Twitter pentru ca e cel mai prietenos cu postarile de tip +18. Probabil ti-a scazut engagementul pentru ca nu mai faci outreach/nu mai esti atat de activa. Ca sa-l cresti inapoi, incearca sa interactionezi cat mai mult cu alte conturi si sa postezi pe trenduri.

Posted : 17/11/2023 12:51 pm
(@evellineclair)
Reputable Member

Twitter cred ca e cel mai bun dar cresti foarte greu..

Posted : 20/11/2023 1:15 pm
(@lollagodiva)
Noble Member

Da si Twitter merge foarte bine!

Posted : 21/11/2023 9:45 am
(@kiara)
Reputable Member

Buna, Sophie. Eu cred ca pe Twitter si pe Instagram merge cel mai bine promovarea. Foloseste link-uri prin care sa redirectionezi membrii pe site-ul pe care lucrezi. Insa ai grija ca poti sa iti iei ban folosind direct link-ul de pe site. Sunt destule metode sa poti posta fara sa iei ban. Dar cum au zis si fetele mai sus - trebuie sa fii activa, sa raspunzi la comentarii, sa faci outreach ca sa ai engagement si sa cresti. Good luck!

Posted : 21/11/2023 9:49 am
(@evellineclair)
Reputable Member

Am gasit un site super fain, se numeste fetishlife.. merge incercat si acolo, e mult mai nisat pe ce ne trebuie noua!

Posted : 22/11/2023 10:11 am
(@sabrinak)
Honorable Member

Buna, eu stiam de fetlife ca este super ok si nisat pe ce ne trebuie noua. Acolo am gasit mambrii cu care am facut bani calumea

Posted : 24/11/2023 10:02 am
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont