Buna, fetelor! Cum e relatia voastra cu colegele din studio? V-ati facut niste pritenii de durata, sau a fost doar ceva superficial? Exista dispute/discutii intre voi?
Hei! La mine relația cu fetele din studio a fost super ok, ne-am înțeles bine și ne-am susținut una pe cealaltă. Am legat și câteva prietenii frumoase, dar, ca peste tot, mai apar și mici tensiuni din când în când. Important e să ai bun simț și să-ți vezi de treabă. 🥰
Hello, eu incerc sa-mi vad mai mult de treaba mea, nu prea am timp sa vbesc cu colegele, dar relatiile sunt ok cu toata lumea, fetele sunt foarte dragute.
Eu am avut noroc să întâlnesc fete foarte ok. 😊 Normal că mai apar diferențe de opinie din când în când, dar nu am avut conflicte serioase. Chiar mi-am făcut câteva prietenii frumoase și cred că un colectiv plăcut face munca mult mai ușoară.
La mine experiența a fost una bună. 😊 Mi-am făcut câteva prietenii care au rămas și în afara studioului și ne ajutăm mereu cu sfaturi sau când una dintre noi are o perioadă mai grea. Normal că pot exista și diferențe de opinie, ca în orice loc de muncă, dar dacă există respect și comunicare, nu ajung să fie probleme. Un colectiv plăcut face munca mult mai ușoară.