Ture de zi sau de n...

Notifications
Clear all

Ture de zi sau de noapte

5 Posts
5 Users
0 Reactions
2 Views
 Mara
(@gabriela96)
Honorable Member
Topic starter

[#1673]

Buna! Lucrez la un studio și exista posibilitatea de a lucra atât pe tura de zi sau cea de noapte. Voi ce experiență aveți? Imi place mult sa lucrez pe zi și nu stiu dacă aș vrea să fac acest pas. Cum vă trec turele? Cum e din punct de vedere al câștigurilor?

Posted : 24/07/2024 10:04 am
(@sophiel)

Buna Gabriela! Și eu am avut ocazia să lucrez atât pe tura de zi, cât și pe cea de noapte. Personal, prefer tura de noapte deoarece am observat că traficul este mai mare și câștigurile sunt mai bune. Noaptea sunt activi mai mulți membri internaționali, ceea ce crește șansele de a avea sesiuni reușite.

Totuși, tura de zi are avantajele ei – programul este mai stabil și e mai ușor să menții un ritm normal al vieții. Depinde mult de preferințele tale și de cum te simți mai productivă. Poți încerca să lucrezi câteva nopți pentru a vedea cum te simți și să iei o decizie informată. Cum sunt experiențele voastre cu turele?

Posted : 26/07/2024 12:23 pm
(@kiara)
Reputable Member

Buna! Am observat că fiecare are avantajele și dezavantajele sale. Mie mi se pare ca ziua e mai faină pentru că ai un program normal și îți păstrezi viața socială. Totuși, noaptea am câștigat mai bine. Poți încerca și câteva ture de noapte, să vezi dacă merită schimbarea. 😀

Posted : 26/07/2024 12:23 pm
(@ginamence)
Reputable Member

Cred ca tura de noapte este cea mai buna.. Eu le-am incercat pe toate si cel mai bine a mers pe seara

Posted : 29/07/2024 10:58 am
 Sara
(@sara)

Hello! Depinde foarte mult de tine ca persoana, eu de exemplu nu as putea sa lucrez pe noapte din mai multe considerente, punand in prim plan odihna. Bani se fac si pe zi, si pe noapte.

Posted : 06/08/2024 10:06 am
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?