Care a fost cea mai...

Notifications
Clear all

Care a fost cea mai bună investiție pentru setup-ul vostru?

4 Posts
4 Users
0 Reactions
65 Views
(@ranyadream)
Eminent Member
Topic starter

[#1880]

Dacă ar fi să alegeți un singur echipament care v-a îmbunătățit cel mai mult calitatea transmisiunilor, care ar fi acela? Cameră, lumini, microfon sau altceva? 😊 

Posted : 22/06/2026 5:47 pm
(@ginamence)
Reputable Member

Sincer, dacă ar fi să aleg un singur lucru care mi-a îmbunătățit cel mai mult activitatea, nu ar fi neapărat un echipament, ci echipa de suport care se ocupă de mine. 😊 Faptul că am mereu pe cineva care să mă ajute când apare o problemă tehnică sau când am nevoie de un sfat îmi oferă multă liniște. Totuși, dintre echipamente, cred că iluminarea este cea mai importantă. ❤️ O lumină bună poate schimba complet calitatea imaginii și felul în care arată întregul setup.

Posted : 23/06/2026 5:39 pm
(@vanessadusk)
Eminent Member

chiar daca nu am investit efectiv eu, am pus ochii pe o lavaliera care mi-a placut mult, o mai vazusem si la alte modele, iar studio-ul unde lucrez mi-au luat-o <3. mi se pare ca ma aud atat de clar si bine acum, e superb. 

Posted : 13/07/2026 11:29 am
(@evellineclair)
Reputable Member

Pentru mine, luminile au făcut cea mai mare diferență. 😊 Poți avea o cameră bună, dar dacă lumina nu este ok, imaginea tot nu va arăta așa cum trebuie. După ce am investit într-un setup de iluminare mai bun, calitatea transmisiunilor s-a schimbat vizibil și totul a arătat mult mai profesionist.

Abia după aceea m-am gândit la celelalte echipamente. Lumina rămâne, fără îndoială, cea mai bună investiție pe care am făcut-o.

Posted : 27/07/2026 5:30 pm
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont