Ce postari aduc cel...

Notifications
Clear all

Ce postari aduc cel mai mult engagement pe social media?

6 Posts
5 Users
0 Reactions
53 Views
(@ginamence)
Reputable Member
Topic starter

[#1748]

Hei, fetelor! Sunt curioasa ce tipuri de postari v-au adus cele mai multe like-uri, comentarii sau mesaje pe social media. Poate poze cu vibeuri speciale, texte funny sau story-uri interactive?

Eu am observat ca atunci cand pun intrebari simple in story-uri, primesc mai multe raspunsuri, dar vreau sa incerc si alte idei. Voi ce recomandati? 😊

Posted : 02/12/2024 9:56 am
 Mara
(@gabriela96)
Honorable Member

Hei! 😊 Eu am observat că cele mai multe reacții le primesc la story-urile interactive, gen întrebări sau poll-uri simple. Dar și pozele cu vibe natural și autentic merg super bine – ceva relaxat, fără să fie prea „aranjat”. Uneori mai pun texte funny sau întrebări de genul „Tu ce-ai face?” și funcționează surprinzător de bine. Cred că secretul e să fii cât mai reală. Tu ce vrei să încerci? 😄

Posted : 03/12/2024 11:16 am
(@ginamence)
Reputable Member
Topic starter

Hei! 😊 Suna super ce faci, chiar pare ca ai gasit reteta pentru engagement! Si eu folosesc polluri si intrebari simple, dar am observat ca story-urile in care arat ceva din culise sau un sneak peek pentru un show nou atrag mult interes. Ideea cu textele funny e geniala, o sa o incerc si eu! Multumesc pentru inspiratie! 😄

Posted : 10/12/2024 10:28 am
(@evellineclair)
Reputable Member

Hei! La mine au mers cel mai bine pozele naturale + texte funny. Mai pun si poll-uri sau întrebări în story și aduc mereu reacții. Cred că autenticitatea prinde cel mai mult! 💕

Posted : 25/03/2025 1:07 pm
 Anee
(@aneevelvet)
Eminent Member

Și la mine au mers foarte bine story-urile interactive. 😊 În plus, am observat că postările mai naturale, din culise sau cele în care las puțin loc de curiozitate generează mai multă interacțiune decât pozele foarte "perfecte".

Cred că important este să postezi constant și să le dai oamenilor un motiv să răspundă sau să comenteze. Până la urmă, engagementul vine mai mult din interacțiune decât dintr-o singură fotografie reușită. ❤

Posted : 05/08/2026 2:54 pm
(@sophiavilner)
Eminent Member

Din ce am observat, cele mai multe reacții le aduc postările interactive. Întrebările, sondajele, pozele din culise, transformările „before & after”, experiențele personale și postările în care îi inviți pe oameni să își spună părerea generează de obicei cele mai multe comentarii. Reels-urile scurte și autentice au și ele un reach foarte bun în ultima perioadă.

Cred că secretul este să îi faci pe oameni să simtă că fac parte din conversație, nu doar să le prezinți ceva. O întrebare simplă la finalul postării poate dubla numărul de comentarii.

Posted : 06/08/2026 12:25 pm
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont