mergeti la sala in ...

Notifications
Clear all

mergeti la sala in perioada asta?

14 Posts
14 Users
0 Reactions
20 Views
(@sugarlips)
Trusted Member
Topic starter

[#246]

buna feteleeeee :* sunt curioasa: voi mergeti la sala in perioada asta? eu am apucat sa imi fac abonament inainte de pandemie si acum vad ca s-au redeschis salile..daca nu ma duc, pierd banii si am dat ceva pe abon, dar mi-e frica.. voi ce ati face in locul meu?

Posted : 10/07/2020 2:04 pm
 Rita
(@rita)
Eminent Member

Eu ti-as recomanda sa mai astepti. E destul de periculos. Mai bine sa pierzi banii decat sanatatea

Posted : 10/07/2020 5:48 pm
(@tatiana)
Active Member

Si mie imi este teama sa ma duc. Incerc sa ma antrenez cat pot acasa...

Posted : 10/07/2020 5:49 pm
(@krysta)
Estimable Member

si eu sunt in aceeasi situatia ca si tine, @sugarlips dar inca nu m-am riscat sa ma duc, mi-e teama, mai ales ca acum vad ca au inceput sa creasca nr cazurilor de imbolnaviri.. nush ce sa zic, mai asteapta..

Posted : 13/07/2020 1:23 pm
(@Anonymous)

Eu am vrut sa ma reapuc de sala dupa ce s-au deschis, dar trebuia sa fac programare cu intervalul si ziua in care vreau sa merg... complicat tare. Mai bine fac in continuare acasa abdomene si bicicleta.

Posted : 14/07/2020 1:50 pm
(@tanya)
Eminent Member

Si eu tot acasa incerc sa ma mentin, insa la mine functioneaza mai bine cu dieta. Nu as merge la sala deocamdata, e cam riscant cu covidul asta. Take care of you all :*

Posted : 14/07/2020 3:19 pm
(@Anonymous)

no way, o sa stau acasa si o sa caut pe Youtube antrenamente. Nu vreau sa risc.

Posted : 15/07/2020 1:43 pm
 Bubu
(@bubu)
Estimable Member

iti recomand antrenamentele online, e cel mai sigur asa. vorbeste cu ei si vezi daca nu poti sa gasesti o solutie mai ok ca sa nu iti expire 😉

Posted : 15/07/2020 1:43 pm
 Ruby
(@rubydemona)
Trusted Member

Bunaa, eu nu am probleme, merg la sala de o luna deja si totul este ok. Eu merg la o sala de cartier si totul este curat si dezinfectat. Salile mari cred ca sunt si mai pregatite.

Posted : 23/07/2020 5:07 pm
(@aleenaginger)
Estimable Member

Daaa.incerc sa profit de orele libere si sa fac ceva benefic 🙂

Posted : 23/07/2020 5:08 pm
(@peter)
Trusted Member

Nu m-am dus la sala pentru ca avem o sala in studio cu cateva aparate. Asa ca m-am putut antrena in continuare acolo. Dar mult din colegii mei au inceput sa duca din nou la sala - si din ce am auzit trebuie sa iti igienizezi fiecare aparat inainte si dupa folosire. Cu toate astea, eu in continuare o sa mai astept pana o sa ma duc la sala...

Posted : 23/07/2020 5:09 pm
 Iris
(@irisf)
Estimable Member

Nu ma mai duc, dar am inlocuit asta cu exercitii acasa. De obicei le fac dimineata inainte sa iau micul dejun si vad ca ma ajuta.

Posted : 23/07/2020 5:09 pm
(@sophiel)
Reputable Member

Eu am un program ce il fac acasa. Nu ma risc in perioada asta sa ma duc la sala.

Posted : 23/07/2020 7:31 pm
(@evellineclair)
Reputable Member

hello, eu pe perioada pandemiei am ramas acasa unde am facut cate ceva zilnic si acum ma duc iar la sala si ma simt supeeer 😛 I say go for it!!!

Posted : 23/07/2020 7:32 pm
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont