Tot primesc oferte de a fi sugar baby, without the sugar part. Exista siteuri de sugardaddies la care sa avem si noi acces in Romania? Are cineva experienta cu asta?
heei, sincer eu n am auzit de nimic legit in romania :))) bine acuma site-uri cred ca tot sunt, dar cine stie unde iti dai date si unde ajungi de fapt :)))
Nu am auzit de o platformă specială pentru ”Sugardaddy” dar chiar m-ar interesa așa :)) Dar cum a zis și Lolla, cine știe unde îți dai date și unde ajungi de fapt la cum sunt bărbații de la noi
La câte cazuri nasoale sunt scenariile din ultimii ani cu bărbații din România, mai greu să găsești un Sugardaddy care să fie ok. :)) Mă gândesc că cei care sunt chiar ok te caută fără să fii pe o anumită platformă, că te văd pe stradă sau te găsesc cumva pe Social Media.
nu cred ca este ceva de genul in Romania...
Jessie, și dacă ar fi, eu nu cred că aș vrea să am parte de asta, că cine știe la ce pește nimerești...
Si mie mi-e greu sa ma gandesc ca e ceva ce poti face safe la noi :)) cum zic si fetele, cine stie pe unde ajungi si cu cine
hello, hello :* platforme stiu ca exista, iti faci cont normal, ca pe orice site, dar mie nu mi se pare safe. toti zic ca nu vor "the sugar part" pana la proba contrarie, cand te vezi cu ei si devin PREA apropiati de tine. am avut o prietena care discutase cu cineva pe tema asta si cand s-au vazut, el s-a dovedit a fi ultimul libidinos de pe lume. din punctul meu de vedere, tot mai bine e pe camera, ca ma simt eu mai safe :)) orice alegi, doar ai grija de tine!