Notifications
Clear all

Decorat camera

3 Posts
3 Users
0 Reactions
67 Views
 Mara
(@gabriela96)
Honorable Member
Topic starter

[#1870]

Hey, fetelor :* cum v-ati mai decorat camera recent? eu ma gandeam sa imi iau un fotoliu nou, sau un scaun mai dragut, sa ma schimb putin unghiurile. voi cu ce noutati ati mai venit?

Posted : 08/06/2026 2:56 pm
(@adissonlane)
Eminent Member

Hey :* Eu nu am schimbat foarte multe recent, dar mi-am îmbunătățit puțin setup-ul.

Mi-am pus camera pe un braț și acum pot să schimb ușor unghiurile, inclusiv un unghi de deasupra, ceea ce chiar ajută mult la diversitate în live. Am observat că îmi dă mai multă libertate să variez cadrele fără să mă mai încurc cu poziționarea camerei.

Un fotoliu nou sună super, cred că schimbă mult vibe-ul camerei și te ajută și la confort, mai ales dacă stai multe ore. Eu mă mai gândesc să mai adaug niște lumini ambientale, ceva mai cozy, să schimb puțin atmosfera în funcție de mood.

Sunt curioasă ce o să îți iei 😊

Posted : 24/06/2026 5:49 pm
(@misshanight)
Eminent Member

Eu am schimbat recent luminile și sincer mi se pare că fac cea mai mare diferență. 😄 Mi-am luat și câteva plante și niște perne decorative, iar camera pare mult mai primitoare. Următorul pe listă este și la mine un fotoliu, cred că schimbă complet decorul și îți oferă mai multe variante pentru cadre. 

Posted : 20/07/2026 9:52 am
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont