Videochat Brașov — ...

Notifications
Clear all

Videochat Brașov — ce studiouri recomandați? Păreri și experiențe

5 Posts
4 Users
0 Reactions
92 Views
(@Anonymous)

[#1845]

Bunaa fetelor, a lucrat cineva recent in Brasov? Ce studio v a placut si de ce? Ma intereseaza ceva freemium, nu LiveJasmin-only.

[Actualizare — echipa forumului] Pentru cele care caută un studio de videochat în Brașov, câteva verificări utile înainte de interviu:

• cereți procentul în contract, nu doar promis verbal;
  • întrebați pe ce site-uri lucrează studioul (freemium gen Chaturbate/Stripchat vs. premium gen LiveJasmin) și al cui e contul de model;
  • vizitați camerele și verificați echipamentul înainte să semnați;
  • căutați numele studioului în secțiunea Studiouri videochat — păreri și experiențe înainte să acceptați.

Ați lucrat într-un studio din Brașov? Lăsați o părere mai jos — ajutați modelele care caută acum.

This topic was modified o lună ago by videochatforum

Posted : 18/12/2025 2:16 pm
(@evellineclair)
Reputable Member

Buna Luvi, eu stiu ca cel mai bun studio din Brasov e ACM Brasov. Am cautat pe Google si am gasit acmstudio.com si un numar de telefon +40 740 030 003 , poate te ajuta cu ceva 🩷

Posted : 18/12/2025 2:21 pm
(@Anonymous)

ACM lucreaza exclusiv cu Jasminul, as fi preferat recomandari reale nu promovari. Multumesc ❤️

Posted : 22/12/2025 3:03 pm
(@videochatforum)
Member Admin

Actualizare (echipa forumului) — lista studiourilor de videochat din Brașov menționate de comunitate:

1. ACM Studio Brașov (acmstudio.com) — cel mai des menționat studio videochat Brașov pe forum: Evelline îl recomandă ca fiind cel mai bun din oraș (contact găsit de ea: +40 740 030 003), Jessie are o prietenă care lucrează acolo și confirmă condițiile, iar Beatriz și DeniseB au auzit lucruri bune, inclusiv despre sediul modern. De reținut și observația de mai sus: se pare că ACM lucrează în principal cu LiveJasmin, dar are si optiune de freemium (Chaturbate/Stripchat), întreabă explicit la interviu.

Deocamdată ACM e singurul studio din Brașov cu păreri concrete aici — dacă lucrezi sau ai lucrat în alt studio videochat în Brașov, lasă un răspuns cu experiența ta și completăm lista.

Vezi și topicul mai vechi Păreri studiouri Brașov din aceeași secțiune.

Posted : 12/07/2026 5:05 pm
(@sierrakrane)
Eminent Member

Eu aș merge la interviuri la mai multe studiouri înainte să iau o decizie. 😊 Dincolo de procent, mi se pare important să vezi cum este atmosfera, dacă echipa chiar oferă suport și dacă tot ce ți se promite este trecut și în contract. Dacă te interesează partea de freemium, întreabă exact pe ce platforme se lucrează și cum sunt gestionate conturile. În final, cred că studioul potrivit este cel în care te simți susținută și ai condiții bune de lucru, nu neapărat cel care promite cele mai mari câștiguri.

Posted : 24/07/2026 12:09 pm
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont