Etichetat: modele de videochat, videochat
- Acest subiect are 17 răspunsuri, 16 opinii și a fost actualizat ultima dată acum 2 ani, 2 luni de
xiom.
-
AutorMesaje
-
Am dat de stirea asta https://www.mediafax.ro/economic/in-romania-sunt-peste-o-suta-de-studio-uri-de-videochat-castigul-record-pentru-doua-saptamani-este-de-92-000-de-dolari-19533585 si mi se pare greu de crezut. 92.000 de dolari in doua saptamani??? Mi se pare o exagerare maxima. Voi ce credeti?
Sa stii ca am mai auzit de asa ceva si chiar cunosc un model care a facut, dar e drept ca e nevoie de multa munca, multe ore online.
Nu mi se pare imposibil, dar cere multa munca si ceva sacrificii, dar pana la urma ar merita nu?
Si mie mi se pare exagerat. Nu stiu cum ai putea sa faci atatia bani intr-un timp atat de scurt. Doar daca muncesti 24 de h din 24 :))
Sunt modele care poate reusesc sa aiba perioade din astea foaaarte profitabile, insa rar de tot, iar modelele sunt superstaruri in industrie. Totusi 100k sunt bani enorm de multi, chiar si daca ii calculezi inainte de comisioane. In plus, vad ca modelul era barbat, ceea ce e cu atat mai dificil. In orice caz, nu pot spune ca e exclus sa ai o perioada de genul asta o data in viata :))
Mie mi se pare imposibil. Cred ca suma aia include si comisionul retinut de studio :))
Nici eu nu cred ca e adevarat!
HAHAHA, astept sa mi se intample si mie ca sa iti pot confirma! Sincer, am auzit si cred ca e posibil sa faci 20.000, dar 92.000 mi se pare un pic cam mult, parerea mea sincera!
Nu exista o limita in aceasta industrie. Poti face acesti bani si intr-o singura zi.
Buna, nu mi se pare foarte posibil sa se fi castigat atat din videochat – e nevoie de multa munca, multe ore de online si o doza de noroc, dar nu este imposibil. Cand vine vorba despre videochat nu exista o limita in castiguri – totul tine de dorinta ta de a persevera, ambitie, etc. 😀
AvaA
Nu este zvon chiar se poate castiga atata dar la modul, a avut un membru foarte bogat, un sheik sau eu stiu ce business man, si intr-o seara i-a donat suma respectiva, la noi la studio a fost o fata care intr-o seara a primit de la un membru 20.000$ deci se poate.
NoelyH
Da AvaA am auzit si eu de cazul acela la Studio20, cand i-a dat un membru 20.000$ intr-o seara. se pot ajunge la sume mari dar nu am auzit pana acum de 90.000$. De cand sunt in domeniu am auzit de maxim 70.000$.
Nu exista limita la incasari, dar e vorba si de un gram de noroc la mijloc si bineinteles, multa munca
chiar este posibil!
weow, dar da, e posibil
-
AutorMesaje