Cum sa te feresti d...

Notifications
Clear all

Cum sa te feresti de tepe in videochat?

6 Posts
6 Users
0 Reactions
5 Views
(@kiara)
Reputable Member
Topic starter

[#1641]

Buna fetelor! Sfaturi sa ma feresc de tepe ca incepatoare?

Posted : 23/05/2024 4:06 pm
(@sophiel)
Reputable Member

Buna! Eu sunt de ceva timp in industrie si cred ca ajuta sa ai un studio sa te ajute. Sa ai mereu grija la membriii!! Am auzit fete care s-au intalnit cu ei si nu a fost o experienta buna 🙁

Posted : 29/05/2024 8:31 am
(@evellineclair)
Reputable Member

Eu te sfatuiesc sa colaborezi cu un studio mare, cunoscut si cu experienta. Eu lucrez la Studio 20 de multi ani si totul este minunat. Te astept sa fim colege 🙂

Posted : 28/08/2025 5:57 pm
(@ginamence)
Reputable Member

Ai grija cu ce Studio colaborezi, asta e foarte important. Si eu tot la Studio 20 lucrez si recomand cu mare drag. Spor!

Posted : 02/09/2025 8:10 am
 Mara
(@gabriela96)
Honorable Member

Bună! Și eu am fost la început cu aceleași griji, dar am ales să lucrez la Studio 20 și sincer îl recomand cu încredere. Totul e legal, transparent și ești tratată cu respect. Cel mai important sfat: ferește-te de promisiuni nerealiste și alege un studio cu reputație bună!

Posted : 28/09/2025 8:34 am
(@adissonlane)
New Member

Ca începătoare, cel mai important este să alegi un studio serios și să citești cu atenție orice contract înainte să semnezi. Nu da acte personale unor persoane necunoscute, cere mereu detalii clare despre comisioane și plăți, verifică recenzii despre studio și discută cu fete care au lucrat acolo. De asemenea, ai grijă la promisiunile de câștiguri exagerate și nu accepta să plătești taxe de înscriere sau alte costuri ascunse. Informează-te bine înainte să iei o decizie și nu te grăbi. Succes!

Posted : 19/06/2026 7:29 pm
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont